perjantai 24. elokuuta 2018

Vähän lisää meistä

Tässä kaiken muun tohinan keskellä lienee ihan paikallaan kertoa vähän lisää meistä, ja valoittaa vähän meidän yhteisestä tarinaa. Ollaan Jonin kanssa oltu yhdessä nyt vähän päälle 6 vuotta. Tällä hetkellä asutaan susirajalla, vaikka alunperin ollaan molemmat Etelä-Karjalan hoodeilta. Tavattiin Jonin kanssa yhteisten tuttujen kautta, ja meistä tuli pari tosi nopealla aikataululla. Onneksi vauhdikas alku ei koitunut meillä kohtaloksi, vaan suhde on kestänyt ja vahvistunut nopeasta alusta huolimatta.Meitä tosiaan yhdistää rakkaus raskaaseen musiikkiin, mikä lienee tässä vaiheessa jo täysin itsestäänselvää. Sen lisäksi viihdytään molemmat salilla (ja muutenkin liikunnan parissa), katsotaan mielummin leffoja kuin telkkarin viikottaisia ohjelmia ja tykätään myös pelailla niin lauta- kun videopelejäkin (etenkin perinteiset rpg:t ovat suosiossa). Toki myö sarjojakin katsotaan, ja etenkin silloin kun tekee mieli nollata on kiva katsoa telkkarista jotain hömppää.

Useimmiten meillä kuitenkin joko katsotaan leffoja tai pelataan videopelejä. Leffamaku meillä menee pitkälti toimintaelokuvien puolella, tosin itse pidän hirvittävästi Disneyn ja Studio Ghiblin leffoista, ja Joni taas viihtyy myös kauhuelokuvien parissa. Itse olen niin painajaisherkkä, että ei paljoa tarvitse kauhuleffoja enää katsoa: mitta tuli täyteen, kun kaksi viikkoa putkeen Kauna-leffojen pikkupoika oli läsnä miun unissa!


Meidän pieni Zero ❤ Kuva on minun
ottamani, älä varasta, kiitos
Susirajalla ollaan viihdytty nyt kolmatta vuotta, minä opettajaopintojen parissa ja Joni työelämässä. Reilun vuoden verran meillä on ollut elämässämme hurmaava pihakoirapoika Zero (joka on siis rodultaan tanskalais-ruotsalainen pihakoira). Meillä on oma pieni kolmen hengen perheemme, ja ollaan tyytyväisiä elämäämme näin, vaikka meillä onkin jossain vaiheessa tarkoitus kasvattaa perhettämme ainakin yhdellä pihakoiralla lisää.

Ollaan molemmat vähän sen tyyppisiä ihmisiä, että viihdytään kotona. Toki tykätään viettää aikaa kavereiden kanssa, mutta molemmat meistä tarvitsevat myös sitä omaa aikaa. Yritetäänkin enemmin panostaa hyvään ja ihanaan arkeen kuin haaveilla esimerkiksi kaukomatkoista tai jostain hulppeasta elämästä "sitten joskus". 

Tämä blogi pyörii ihan minun voimin, Jonilla ei ole tähän osaa eikä arpaa. Muutoin hääsuunnittelua pyritään tekemään yhteistyössä, toki minä etenkin vielä tässä vaiheessa enemmän toimeenpanevana voimana. Mutta meille on kuitenkin tärkeää, että häät ovat meidän yhteistyön tulos, eikä vain toisen suunnittelema kokonaisuus, jossa toiselle ei ollut osaa eikä arpaa.


Kuvat CC0-lisenssillä, ellei toisin mainita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs tuumaat?