keskiviikko 5. syyskuuta 2018

Tällä hetkellä työn alla

To do -listaus saa jatkoa jossain vaiheessa, mutta sitä odotellessa voin vähän avata, että mitä kaikkea meillä on tällä hetkellä työn alla. Nämä samat jutut toki toistuvat myös to do -listan postauksissa, mutta ajattelin avata paria asiaa listalta jo nyt ennakkoon, jotta pysytte menossa mukana. Meillä ei hommat etene aina ihan listan mukaan, eikä varmasti kenelläkään muullakaan, mutta nämä kolme juttua ovat hoidettavana juuri nyt:Isoimpana missiona on siis juhlapaikan löytäminen Lappeenrannasta. Olemme lähettäneet tarjouspyyntöjä ja sopineet tapaamisia kolmen potentiaalisen paikan kanssa, katsotaan miten tässä lopulta käy: löytyykö the paikka näiden keskuudesta, vai jatketaanko etsintöjä muualta (toivon kyllä että jokin näistä olisi meille sopiva, etenkin pari paikkaa vaikuttaa ainakin alustavasti tosi ihanalta).

Toisena isona juttuna on kaasojen ja bestmanin pyytäminen. Päädyin nyt lopulta kirjoittamaan kaasoille kirjeet, se tuntuu näillä välimatkoilla luontevimmalta tavalta, ja kirjeeseen saa kuitenkin paljon henkilökohtaisuutta mukaan (vrt. pelkkä kortti). Pitäisi nyt vaan orientoitua ja laitta runosuoni pulppuamaan. Lisäksi pitäisi tehdä jotain päätöksiä sen suhteen, miten bestmania on tarkoitus pyytää tehtäväänsä. En kuitenkaan hoputa Jonia (ainakaan vielä...) tässä asiassa, kun ei meillä oikeasti ole vielä kiire mihinkään, pähkäilköön asiaa rauhassa. Mutta itse haluan kaasoja tästä hössötyksestä varoittaa jo nyt, sillä miusta asiaa on turha jahkailla, ja toisaalta odotan sitä hetkeä kun pääsen viimeinkin höpöttelemään hääjuttuja jonkun kanssa! Toki on kyllä omalla tavallaan hauskaa pitää asia pimennossa ja yllättää ihmiset meidän juhlalla, mutta kyllä tää hiljaiselo välillä myös tympii (ja tympii muuten rankasti). Onneksi on edes tämä blogi!

Save the Date -kortit pitäisi myös askarrella tässä syksyn aikana, jotta ne saa jouluksi lähetettyä eteenpäin. Tällä hetkellä pitäisi siis lyödä lukkoon kortin lopullinen muoto, vaikka alustava idea onkin jo olemassa. Testiversioita, testiversioita, lisää testiversioita, niitä pitäisi nyt tehdä ja valita se toimivin lopulliseksi kortiksi. Tästä prosessista voin tehdä oman postauksen ja käydä läpi eri versioita (itseni tuntien en heti ensiyrityksellä kuitenkaan saa sitä täydellistä versiota aikaiseksi).Nämä kolme asiaa ovat nyt ne isoimmat jutut, mutta toki sitä samalla ideoi ja haaveilee kaikesta muustakin. Nt kuitenkin fokusoidaan edellä listattuihin juttuihin. Jos haluat fiilistellä päivittäistä menoa, niin blogilla on myös ig-tili (löytyy sivubannerista ja Back to Basics -sivulta), jonne laittelen pikkujuttuja ja fiilistelyjä melkeen päivittäin.


Kuvat CC0-lisenssillä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs tuumaat?