tiistai 9. lokakuuta 2018

Unelmia: hääajankohta

Koska kaikkien arkisten kiireiden keskellä on hyvä pysähtyä hetkeksi ja siirtää ajatuksia muihin juttuihin, Unelmointi-sarja saa nyt jatkoa! Muistutuksena, tämä tekstisarja on puhdasta haaveilua ja täysin irti todellisuudesta: ei budjettia tai muita haaveilua haittaavia asioita, ne unohdetaan nyt ihan täysin. Jos kaikki olisi mahdollista, niin näin se varmaan menisi.

Oon niitä tyyppejä, jotka tykkää kaikista vuodenajoista. Neljä vuodenaikaa on miulle ihan parhautta, ja niissä kaikissa on puolensa niin hyvässä kuin pahassa. Jos suosikkivuodenaika pitäisi nimetä, se olisi ehdottomasti kevät (jep, väittää olevansa hevari, eikä suosikki vuodenaika ole edes syksy...maailmankirjat on sekaisin). Mutta, jotta saan julkisivuni pienet rippeet vielä pidettyä kasassa, voin silti todeta, että suosikkiajankohtani häiden viettämiseen olisi ehdottomasti syksy!Aikaisemmin kirjoittelin tulishowsta osana hääohjelmaa, ja tämähän olisi oikeasti yksi niistä asioista, joita haluaisin unelmahäihin. Rakastan tulta elementtinä, se on kaunis, lumoava, ja jollain ihmeellisellä tavalla rauhoittava. Syksyn pimeneviin, ja vähän viileisiin iltoihin tulishow olisi omiaan tuomaan lämpöä ja jotain "ekstraa" hääohjelmaan. Vaihtoehtoisesti voisi lennättää paperilyhtyjä, pimeässä yössä ne näyttäisivät varmasti ihan mielettömiltä!Muutenkin tykkäisin käyttää kynttilöitä isona osana koristelua: kukka-asetelmien sijaan voisi olla kynttiläasetelmia erilaisista kynttilöistä ja tuikuista (paloturvallisuuden kaltaisia tylsiä rajoitteita ei mietitä nyt)! Ulos voisi viritellä lyhtyjä ja ulkotulia tarpeen mukaan, ja pimeänä iltana se olisi jo itsessään kaunis ja näyttävä elementti. Yksinkertaista ja tyylikästä, aivan meikäläisen unelmatilanne.
Lisäksi syysaikaan luonto on aivan parhaimmillaan, kun ruska värjää luonnon ihan uskomattomilla sävyillä. Lehtiä, varpuja, vaikka mitä voisi käyttää osana hääpaikan koristelua - luonnollista, halpaa, ekologista. Ja todella kaunista. Instagramin puolella lumouduin aronian lehdistä ja marjoista, super nättiä ja värit täysin kohdillaan. Samoin vaahteran punaiset lehdet ovat vertaansa vailla 🎔

Ylipäätään syksyssä on jotain ihanaa tunnelmaa, josta vain tykkään ihan hirmuisesti. Onko muilla käynyt niin, että ootte haaveileet häistä johonkin tiettyyn vuodenaikaan, mutta realiteetit "pakottavat" juhlimaan jossain toisessa ajankohdassa? Tai mikä vuodenaika inspiroi hääjuhlintaan? 
Kuvat CC0-lisenssillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs tuumaat?