tiistai 18. joulukuuta 2018

"Outoja aikoja"

Näin laulaa Hynynen Kotiteollisuuden samannimisessä biisissä. Vaikka en voikaan juuri nyt muutoin samaistua biisin sanomaan, täytyy kyllä myöntää, että eilinen päivä meni melkoisessa häkellyksessä. Ja pariinkin otteeseen ihmettelin, että onpa outoa...ehdottoman hyvällä tavalla, mutta kuitenkin.

En nimittäin osannut yhtään kuvitella, että tämä blogi voisi jossain vaiheessa olla ehdolla Vuoden Hääblogi 2019 -äänestyksessä! Mutta kaikesta huolimatta näin on käynyt, vastoin kaikkia ennakko-odotuksia. Kyse ei ole siitä, ettenkö uskoisi omaan visioomme meidän häistä, sillä niistä tulee meidän näköiset ja meille täydelliset. Tässä on enemmänkin kyse siitä, että en jotenkin osannut uskoa, että joku muu voisi uskoa tähän juttuun tai kiinnostua tästä. Oon todella otettu ja yllättynyt tästä kaikesta: on ihan hullua ajatella, että Metallipäät on yhdeksäntoista muun blogin joukossa äänestyksessä mukana!


Muista blogeista puheen ollen: jos katsastaa läpi muut äänestyksessä olevat blogit, niin täytyypä sanoa että huhhuh! Äänestyksessä on mukana todella kauniita blogeja. Blogeissa olevat postaukset ovat visuaalisesti nättejä, ja teksteissä näkyy kirjoittajan oma persoona. Omaa hääpolkua avataan niin isojen päätösten kuin pienten yksityiskohtien kautta. On blogi, instagram-tili ja kenties vielä muitakin somealustoja käytössä. Kaikki yhtä tyylikkäänä, suunnilleen kuin häälehtien kuvissa. Ja sitten mukana on tällainen keesipään kirjoittama blogi pääkalloineen...tulee vähän sellainen "musta lammas" -fiilis!


Ja kun näistä lähtökohdista ponnistaa Vuoden Hääblogi -äänestykseen mukaan, niin eihän se ole mikään ihme, että vähän hämmentää ja jännittää. Mutta toisaalta, kun mitään tällaista ei ikinä osannut odottaa, niin kaikki se mitä saa tuntuu samalla myös aika ihanalta! Kun kaikki omat odotukset ylittyy moninkertaisesti (kuten taisin sanoa jo täällä), ei voi kuin iloita.

Sanottakoon samaan syssyyn vielä se, että olen ihan pohjattoman kiitollinen kaikille niille, jotka tämän blogin nimesivät äänestykseen mukaan. Ei miulla olisi tätä fiilistä, jos joku siellä ruudun toisella puolella ei olisi käynyt blogia nimeämässä ❤ Ja jos vielä intoa riittää, voi täällä käydä antamassa äänensä Vuoden Hääblogi -äänestyksessä.

Kuvat CC0-lisenssillä, paitsi
Vuoden 
Hääblogi 2019 -kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs tuumaat?