keskiviikko 20. helmikuuta 2019

Tällä hetkellä työn alla (osa 2)

Vuoden vaihteen alussa kirjoittelin meidän alkuvuoden työn alla olevista asioista ja siitä, kuinka tämän vuoden aikana voidaan vihdoinkin alkaa hoitaa juttuja toden teolla. Alkuvuonna olin erityisen huolestunut meidän häiden visuaalisesta visuaalisesta puolesta ja häihin tulevista visuaalisista elementeistä. Ajattelinkin nyt tehdä hieman katsausta siihen, mitä päätöksiä ollaan asioiden suhteen tehty, ja toisaalta, mitä uusia juttuja on tullut pohdittavaksi viime aikoina. Tää postaus on siis osaltaan yhteenveto useammasta muusta postauksesta, ja samalla päivitys ajankohtaisten asioiden listaan.


Tässä parin kuukauden aikana visuaalinen ilme on onneksi tarkentunut sen verran, että homma ei enää ahdista tai vaivaa. Toki, mitään ei olla tietenkään tässä vaiheessa pohdiskeltu viimeistä yksityiskohtaa myöten, mutta muutamia suuntaviivoja on onneksi tässä vaiheessa selkeänä mielessä: ensinnäkin, Love Me Do -häämessujen yhteydessä meille varmistui, että mustat pöytäliinat ovat todellakin sopivat häihin, ja että lopputulos ei ole liian synkkä. Toisaalta myös värimaailman hyödyntäminen on selkiintynyt kivasti, sekä Jonin kovasti toivomat mustat ruusut on todettu mahdolliseksi toteuttaa (ruusuista on tulossa ihan oma postaus myöhemmin). Jotenkin tämän(kin) asian suunnittelua ja siihen liittyvää stressiä vähensi aika paljon (ainakin meillä) se, että sai edes muutaman jutun päätettyä. Eli vaikka kaikki yksityiskohdat eivät todellakaan ole vielä valmiina mielessä, yksittäiset jutut antavat kuitenkin vähän raameja ja suuntaviivaa kokonaisuudelle. Ja ainahan minkä tahansa päätöksen tekeminen tuo mukanaan vaikuttamisen ja aikaansaamisen tunteita, vaikkei päätöksen todellinen vaikutus ihan päätähuimaava olisikaan, haha! Kertyvää häästressiä voi siis koittaa helpottaa tekemällä edes pieniä päätöksiä.


Musiikkipuolta ei sitten ollakaan ehditty paljoa miettiä, hups. Meillä on fokus ollut tällä hetkellä enemmän noissa visuaalisissa jutuissa. Ystävänpäivä toi onneksi oman helpotuksensa biisilista-huoliin, mutta tämän asian eteen olisi kyllä syytä aktivoitua hieman enemmän... Miun suurin huolenaihe nimittäin on, että meillä jä tää asia roikkumaan, ja sit paria kuukautta ennen häitä yritetään paniikissa keksiä, että mitä ihmettä meidän häissä soi! Ei kiitos, mieluummin hoitaisin tän asian mahdollisimman hyvin ennakkoon alta pois. On tosi helppoa tehdä biisilistaa, joka on rock, mutta ei kuitenkaan liikaa...huoh.

Näiden lisäksi ollaan nyt uutena juttuna pohdiskeltu meidän hääkuvioita kahden kaupungin välillä. Meillähän alkuperäinen suunnitelma oli mennä vihille meidän kotikaupungissa Joensuussa, mutta nyt ollaan alettu pohtia tätä kahden kaupungin ratkaisua vähän useammasta näkökulmasta. Lopullisia päätöksiä ei olla vielä tehty, mutta eri vaihtoehdot ovat nyt auki, ja jahka saadaan asioita vähän selviteltyä, niin kirjoittelen toki tänne blogiin tilannepäivitystä. Mutta tosiaan, tässä vaiheessa on vielä onneksi varaa vetää suunnitelmia uuteen kuosiin (pitää vaan toivoa, että sama fiilis ei tuu enää uudestaan puolta vuotta ennen h-hetkeä).

Lisäksi ollaan tässä viime aikoina pohdittu valokuvaaja- ja videokuva-asioita. Tää on kuitenkin yksi niistä tärkeimmistä järjestettävistä jutuista heti juhlapaikan jälkeen, joten halutaan olla ajoissa tän kanssa. Vielä ei kuitenkaan olla lyöty mitään lukkoon, joten näistäkin kerron enemmän sitten, kun jotain kerrottavaa on: en halua kirjotella juttuja pelkästä jossittelusta. Lisäksi jostain ihmeen syystä oon olevinaan ah-niin-pulassa miun häämeikin kanssa, mikä onkin tässä vaiheessa hääsuunnittelua se kaikista keskeisin asia, lol. Mutta näistä kuvioista tarkemmin lisää tulevaisuudessa.


Eli tosiaan, tässä vähän yhteenvetoa siitä, että mitä eri asioiden suhteen on päätetty, ja mitä uusia juttuja on otettu enempi tai vähempi työn alle. Toki näiden asioiden kanssa ollaan tekemisissä vielä pitkään tän prosessin aikana, ja näihin tullaan palaamaan vielä tarkemmin. Tässä kuitenkin pieni läpikäynti tän hetken tilanteesta ja siitä, mitä juuri nyt työstetään (tai mitä on ikään kuin mielen päällä).

Postauksen kuvat
CC0-lisenssillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs tuumaat?