keskiviikko 9. lokakuuta 2019

Rock N Roll All Night


*Postaus tehty yhteistyössä Häät-lehden kanssa, osana Häät-blogiyhteisöä.*


Toissapäivänä tuskaisen pitkän päivän jälkeen miuta odotti kotona Häät-lehden uusin numero (2/2019), joka tuli kyllä enemmän kuin tarpeeseen - oli ihana uppoutua hetkeksi rauhalliseen hääkuplaan fiilistelemään ihania rakkaustarinoita. Varsinkin kun viime viikonlopun Love Me Do Autumn Fair -häämessut jäivät itseltäni väliin, tuli tämä Häät-lehden uusin numero enemmän kuin tarpeeseen.Lehtihän ilmestyy myyntiin ympäri Suomen lehtihyllyihin huomenna 10.10. ja sen kunniaksi ajattelin jakaa pienen sneak peekin (totuttuun tapaan, edellisen postauksen voit lukea täältä) uusimmasta lehdestä. Tämän pienen näytteen lisäksi lehdestähän löytyy huikeat seitsemän juttua oikeista, jo vietetyistä häistä (ihanan monipuolinen kattaus, jos miulta kysytään) sekä toki hääpukuja, sormuksia ja somistuksia. Erityisesti tämän blogin lukijoille vinkattakoon, että tässä numerossa on myös ihan oma osionsa mustille hääpuvuille! Lisää uudesta lehdestä voit lukea täältä.

Sain jo ennen lehden saapumista mahdollisuuden tutustua yhteen lehden juttuun ennakkoon. Häät-lehden päätoimittaja Sari oli meihin Häät-blogiyhteisön bloggaajiin yhteydessä ja saimme valita lehden sisällysluettelon perusteella itseämme kiinnostavan aiheen, josta tehdä sneak peek -ennakkopostaukset. Omalla kohdallani sisällysluetteloa tarvitsi silmäillä noin 5 sekuntia, kun silmiin osui lehden ehdottomasti kiinnostavin juttu: s.122 'Rock-henkisyyttä Oulujärvellä'. Tästä jutusta olisi pakko päästä kertomaan ennakkoon myös blogissa!
Kuten viime sneak peek -postauksessa, tähänkin postaukseen piti ottaa jokin biisi taustalle soimaan. Tällä kertaa taustalla soi Kiss:in Rock N Roll All Night. Biisin löydät taustalle soimaan esimerkiksi täältä. Syy biisin on parin upeat koristeet, joissa myös kyseinen bändi näkyy. Sen lisäksi vaikuttaa siltä, että näissä häissä todellakin rokattiin läpi yön! ❤ Joten mikäs tässä rokin soidessa ja hääkuplaan käpertyessä, eiköhän aloiteta!


Kyseessä on Anun ja Jukan rock-teemaiset häät, joissa kaikki mietittiin pienintä yksityiskohtaa myöten kuosiin. Fokus näissä häissä oli erityisesti kasarihevissä, joten koristeissa ja somisteissa näkyi LP-levyjä, backstage-passeja kuin sähkökitaraakin. Hääkutsut muistuttivat keikkalippuja ja morsian pukeutui mustaan. Ja aivan kertakaikkisen täydellisen ihastuttavan hurmaavana yksityiskohtana on pakko mainita morsiamen nahkahansikkaat - onko kauniimpia olemassakaan?

Muutenkin miusta näin selkeät teemalliset häät ovat ihanan tervetullut lisäys häälehtiin. Oon aikanaan kirjoittanut siitä, kuinka hevarin voi olla melkoisen vaikea inspiroitua häälehtien avulla, ja joskus tuntuu siltä, että pinterest on ainut todellin vaihtoehto hääinspiraation etsimiseen. Mutta onneksi Häät-lehteen on nyt mahtunut ihanan omanlaiset teemahäät, ja toivon, että näitä nähdään lehdessä jatkossakin. Miun mielestä yksittäiset, trendeistä poikkeavat häät piristävät lehteä kokonaisuutena, lopputuloksen pysyessä kuitenkin myös tyylikkäänä.

Mutta takaisin teemaan: miusta näissä häissä oli tosiaan hurmaavinta se, kuinka antaumuksella juhlaan ja pieniinkin yksityiskohtiin oli panostettu. Ja se on miusta etenkin teemahäissä (ja muissakin juhlissa) tärkeintä - jos teemalla mennään, niin mennään sitten kunnolla. Sellainen vähän sinne päin meno ei saa miun mielestä aikaan mitään muuta kuin ikävän väljähtäneen fiiliksen.


Kaiken kaikkiaan miusta tää juttu oli samaan aikaan sekä melkoisen koskettava rakkaustarina, että myös ihanan inspiroiva katsaus rokkihäiden yksityiskohtiin. Toivottavasti siekin viihdyt kyseisen jutun parissa. Ja tosiaan, lehdestä voit tämän kyseisen rokkihääjutun lisäksi bongata myös tutun keesipään paristakin kohtaa, eli rokkijutut ovat tässä numerossa erityisen hyvin edustettuna! 
Kuvat otettu Häät-lehdestä
tätä blogipostausta varten.
Ethän käytä kuvia ilman lupaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs tuumaat?