maanantai 16. syyskuuta 2019

Viimeisimpiä hankintoja

Hääsuunnittelun lomassa tulee tehtyä pieniä ostoksia aina silloin tällöin jonkin sopivan idean sattuessa kohdalle. Osa niistä on täysiä hittejä, osa ehkä huteja, ja osalle löytyy muuta käyttöä, vaikkei niistä osa hääpäivää tulisikaan. Meilläkin näitä pikkuhankintoja on jo ehditty tehdä. Paljon on löytynyt kirppareilta, mutta ollaan ostettu juttuja myös ihan upouusina. Ollaan pyritty pitämään järki menossa mukana ostoksia tehdessä, ja yritetty tehdä ostopäätöksiä sillä perusteella, että tuotteelle olisi varmasti käyttöä - jos ei hääpäivänä, niin muussa yhteydessä. Yritetään siis välttää sellaisia ostopäätöksiä, jotka tuo turhaa roinaa kaappeihin.

Ajattelin tässä yhteydessä vähän käydä läpi sitä, millaisia hankintoja ollaan tässä viime aikoina tehty juuri tämä ajatus kirkkaana mielessä. Kategoriaan kuuluvat esimerkiksi miun itselleni ostamat pitsihanskat ja ruusu-rannekoru, jonka ehdinkin jo mainita instagramin puolella. Molemmissa, sekä hanskoissa että korussa, on potentiaalia osaksi hääpäivän lopullista lookia, mutta en ole vielä tehnyt päätöstä näiden välillä. Tai sitten laitan molemmat. Jonin alkuperäinen ideahan oli, että miulla olisi pitsihanskat, ja itekin jotenkin lämpenin tälle ajatukselle. Mutta toisaalta, musta ruusukoru menisi niin hyvin meidän häiden tyyliin, että senkin käyttö vähän houkuttelisi. Joka tapauksessa, päätänpä niin tai näin, niin molemmille, sekä korulle että hanskoille, on aivan satavarmasti käyttöä myös tulevaisuudessa, on sen verran nättejä molemmat!

Näiden lisäksi löysin tässä lähiaikoina häälaukkuni, joka löytyi ihan vahingossa ja sattumalta. Vahingossa siksi, etten tarkoituksella mennyt laukkuostoksille, enkä edes tiennyt, millaisen laukun haluaisin, ennen kuin tämä kyseinen pikkulaukku osui silmiin. Ja se olikin menoa kertaheitolla. Tiesin kyllä aina, että haluan mustan laukun, mutta en olisi ikinä osannutkaan ajatella häälaukun olevan tällainen. (jos haluat lukea, millaisesta laukusta haaveilin, löydät postauksen täältä). Jos rehellisiä ollaan, ei miulle olisi ikipäivänä mieleen toivoa laukkua, jonka olkahihnan virkaa toimittaa panssariketju tai jossa on iso mustavalokoinen printti. Kirjoitin unelmointipostaukseen, etten aio laukkua etsimällä etsiä, vaan joko sopiva tulee vastaan tai sitten ei tule. Ja niinhän siinä sitten lopulta kävi, että häälaukku löytyi ihan sattumalta.

Vaikka miulla onkin asusteiden osalta asiat ihan hyvin hanskassa, juhlavaatteissa Jonilla on tällä hetkellä etumatka, sillä Jonille on ostettu liivi häitä varten. Tässä, kuten miun häälaukussakin, on iso printti selkäpuolella (ja minä vaan ihmettelen, että miten meillä on näin paljon printtipintaa?). Liivi läpikäy vielä muokkausprosessin, jotta saadaan mallia vähän fiksattua, mutta muuten ollaan tähän kyllä tyytyväisiä. Ja etenkin Joni on tästä ihan onnessaan! Kuten häblogeissa yleensäkin, hääjuhlan asuja ei tietenkään paljasteta ennakkoon, vaan joudutte ikävä kyllä odottelemaan asian kanssa ensi vuoden heinäkuuhun. Alla kuitenkin pikkuinen sneak peek printistä.Näiden lisäksi ostin ihan pari päivää sitten meille tekemistä hääpäivän jälkeen: löysin nimittäin kirjakaupasta bucket list -kirjan rakastuneille, ja ajattelin, että sen täyttäminen olisi ihan huippua sitten yhteisen avioelämän alkaessa. Bucket list kääntyy karkeasti suomennettuna unelmalistaksi, eli se sisältää asioita, jotka elämän aikana tulee/kannattaa/haluaa tehdä. Eli kyseessä ei ole mikään tehtävälista, vaan lista asioita, joita on ihana tehdä. Toki ollaan pitkän suhteemme aikana jo noista osa tehtykin, ja siksi halauan säästää kirjan häiden jälkeiseen elämään: vaikka olisimmekin jotain jo suhteemme aikana tehneet, emme ole päässet niitä avioparina vielä toteuttamaan, ja siksi listan jokainen kohta on meille häiden jälkeen uusi 💞Tässä muutamia mainitsemisen arvoisia hankintoja. Näiden lisäksi löytyy pieniä juttuja, kuten karkkibuffet-astioita ja -kauhoja, banneria jne. Eli sellaista pientä peruskamaa, mitä löytyy lähes jokaiselta häitä suunnittelevalta ihmiseltä. Mutta ehkä jossain vaiheessa teen sitten sellaisen kokonaisvaltaisen inventaarion kaikkiin hankintoihin hitti vai huti -tyylisesti tms. Toki toivon, ettei niitä hutiostoja nyt ihan mahdottomasti kertyisi.
Ethän käytä kuvia
ilman lupaa.

2 kommenttia:

  1. Ihana idea tuo kirja! Mistä löytyi, tai kuka on kirjoittanut? Jos koittaisi googlata. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysin tuon kirjan Suomalaisesta, ja ainakin verkkokaupasta voi kirjan hankkia itelleen :) https://www.suomalainen.com/products/bucket-list-me-kaksi

      Poista

Mitäs tuumaat?