torstai 4. heinäkuuta 2019

Rakastan sinua

Jokainen häähössöttäjä ja varmaan myös jokainen häitään suunnitteleva tuntee Suomen ihanimmat häät -tv-sarjan ainakin nimeltä.. Nimensä mukaisesti ohjelmassa etsitään aina Suomen ihanimpia häitä, jotka raati seuloo rakkausmittarin pisteiden avulla. Lopussa sitten selviää, kenen häät olivat kauneimmat, tunnelmallisimmat ja tyylitajuisimmat, eli toisin sanoen Suomen ihanimmat.

Kyseisestä formaatistahan voi olla mitä mieltä tahansa, vaikka itse tietyllä tavalla tykkäsinkin tästä ohjelmasta sen lempeän otteen johdosta (koska oon tällanen herkkis). Esimerkiksi Neljät Häät Suomi -sarja nostattaa miulla hieman niskavilloja pystyyn formaatin negatiivisuutta korostavien piirteiden takia, vaikka Harri Moision juonnot ovatkin hevareille aivan täyttä rautaa! Mutta, Suomen ihanimmat häät on nimensä mukaisesti melkoisen ihana niin häiltään kuin tyyliltään, ja tämän teeman mukaisesti joka jakson aikana parien esittelyvaiheessa puolisot kertovat toisistaan jatkamalla lausetta "Rakastan sinua..."


Koska viime kuukausi oli rakkauden kuukausi, joka taas pyrki osoittamaan, että rakkaus todella kuuluu meille kaikille (disclaimer: postauksen poliittinen kannanotto päättyy tähän, voit jatkaa lukemista rauhassa eteenpäin), päätettiin myös Jonin kanssa fiilistellä tätä raukkaus-teemaa vielä vähän näin kesän jatkoksi. Ajateltiin siis hieman rypeä tässä ihanassa "rakastan sinua" -siirapissa ja tehdä edellä mainitusta tv-sarjasta tuttu esittelyosuus tänne blogin puolelle. Samalla tällainen söpistely kääntää hyvin ajatukset pois viimeaikaisesta negatiivisuudesta. Alla siis molemmilta 3 täydennystä lauseeseen "rakastan sinua".

Sanna aloittaa: Rakastan sinua, koska kunnioitat miuta sellaisena kuin olen, ja olet auttanut miuta löytämään itseni ja toteuttamaan itseäni omalla polullani eteenpäin. Etkä kuitenkaan arvostele, vaikka välillä miulla ja polullani ei tunnu olevan minkäänlaista suuntaa (en minä tiedä mikä minusta tulee isona...ehkä taistelulentäjä?).

Joni jatkaa: "Rakastan sinua vallan hirmuisesti ja päivä päivältä enemmän ja"...ja tässä vaiheessa sitä nauratti meikäläisen kiristyvä pinna. Pitää sen verran antaa tuolle kunniaa, että on se ainakin vuosien aikana oppinut ärsyttämään miut niin halutessaan ihan nanosekunnissa...homma toimii tehokkaasti, kun tietää mistä naruista vetää, haha. Mutta kai se tuolla nyt yritti jotain syvällistä saada sanottua. Tai ainakin sen, että rakastaa.


S: Rakastan siussa sitä, että olet ollut miun elämässä tukena monenmoisissa jutuissa tässä elämän aikana. Aina ei ole ollut helppoa, mutta yhdessä asioista on selvitty ja kasvettu niin yksilöinä kuin pariskuntanakin. Läpi tämän suhteen miulla on ollut sellainen olo, että en ole joutunut jäämään tilanteisiin yksin, vaan olet ollut vaikeissakin paikoissa tukena.

J: Rakastan siussa sitä, että olet metallipää. Tuntuu hyvältä voida jakaa ja fiilistellä musajuttuja yhdessä, on ihanaa, ettei autossa tarvitse tapella siitä mitä kuunnellaan (paitsi silloin kun väännetään kättä siitä, kumman toivebändi soi ensin), ja festarit tai keikat on ihan nauruhelppo valita. Vaikka ollaankin vähän erilaisia keskenämme, niin metallimusiikki yhdistää, ja siitä ollaan edes suunnilleen samaa mieltä.

S: Rakastan sinua, koska koen, että ollaan tässä vuosien aikana saatu oppia toisiltamme ihan mielettömän paljon, juurikin siksi, että ollaan aika erilaisia. Ajattelen, että ollaan opittu yhdessä ja kasvettu yhteen. Ja edelleen opetellaan, vielä on helkutisti toisistamme opittavaa.

J: Rakastan sinussa sitä, olet empaattinen ja välittävä kumppani. Oot aidosti kiinnostunut siitä, miten siulle rakkaat ihmiset voi, ja haluat olla läsnä. Jaksat tsempata, kannustaa ja osoittaa rakkautta myös niinä huonompina hetkinä.


Ah, kuinka ällömakeaa ja suorastaan siirappista ❤ Jos selvisit tänne asti, ja ällömakeus tuntuu jo suussakin, niin täältä löydät vanhemman postauksen, jossa Joni ja minä kerromme toisistamme sellaisia asioita, joita toisessa inhoamme. Ehkä se hieman tasaa siirappiövereitä.

Kuvat CC0-lisenssillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs tuumaat?