sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Jännitys alkaa än-yy-tee-nyt!

Elämä on välillä jännittävää, ja erityisen jännittäväksi sen tekee Save the Date -korttien lähettäminen sukulaisille (joiden ei pitäisi aavistaa yhtään mitään)!


Meille jännittämisen aika saapui nyt, kun kyseiset kortit viimein lähtivät joulukorttien mukana läheisimmille sukulaisille. Olemme nyt parina jouluna tilanneet joulukortit Zeron kuvalla Ifolorilta, koska kukapa ei haluaisi koira-aiheista joulukorttia (lol, mutta ihan samalla tavalla monet laittavat kuvia lapsistaan tms, joten myökin voidaan ihan hyvin lähettää Zero-kortit). Tilattujen korttien etuna on myös se, että niihin saa sopivat kirjekuoret mukaan, jolloin Save the Date on helppo piilottaa joulukorttikuoreen. Kenenkään ei siis pitäisi epäillä saavansa mitään muuta kuin joulukortin.

Suurin osa kuorista suuntaa Suomeen, ja niiden pitäisikin olla parin päivän sisällä perillä. Pari lähtee miun tädeille (perheineen) ulkomaille, mutta niihinkin on lyöty sen verta postimerkkejä, että lähetysajan pitäisi olla ihan inhimillinen (priority). Ainakin aikaisempina vuosina posti on ulkomaillekin kulkenut jouluksi perille, joten luotetaan siihen, että niin käy nytkin.

Kuinka monta merkkiä tarvitaan 24g
painavan kirjeen lähettämiseen?

Jännittävintähän tässä kaikessa on nyt odottaa, kuten Joni sanoo, "sosiaalista räjähdystä". Etenkin muutamien sukulaisten oletamme innostuvan tästä aika isosti, ja koska Save the Date:t menevät vain läheisille sukulaisille, toivomme toki jokaisen ottavan uutisen lämmöllä vastaan. Toki osa voi huomauttaa siitä, että meillä ei ole suuria tuloja (koska mie olen edelleen opiskelija), mutta eivätpä muutkaan meidän sukulaiset ole mitään aivan valtavia häitä viettäneet. Toisekseen, kun isovanhemmat ovat eläneet pula-ajan ja vanhemmat ison laman, niin on miusta ihan ymmärrettävääkin, että talousnäkökulmat nousevat esille. Mutta muutoin oletamme vastaanoton olevan hyvinkin lämmin.

Nyt vain odotellaan, ja jännitetään kuka saa postinsa ensimmäisenä!

Postauksen ensimmäinen
kuva CC0-lisenssillä,
muutoin kuvien
käyttö kielletty.

2 kommenttia:

  1. Olisi niin jännittävää, jos itsekin saisin yllätettyä tällä tavalla kaikki vieraamme! Mekin laitettiin joulukorttien mukaan pienet ilmoitukset, että kaikki osaavat varautua kutsuun, mutta uskon että suurin osa meidän kutsutuista jo tietävät naima-aikeemme 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä joo ihan omanlaisensa jännityskerroin! :D Jotenki oon itse nyt ihan kierroksilla tästä asiasta, ootan vaan hirveessä jännityksessä että mistä kuuluu ensin, ja mitä porukka sanoo :D

      Poista

Mitäs tuumaat?