perjantai 21. joulukuuta 2018

Wedding Team Ready in Action

Kulunut viikko tuntuu olevan pelkkää iloa ja juhlaa, niin täällä blogin puolella kuin siviilissäkin: lähestyvä joulu nostaa fiiliksiä jo muutenkin, minkä lisäksi kouluhommat ovat tältä lukukaudelta saatu valmiiksi, ja ihan huippujuttuna Metallipäät pääsi ehdokkaaksi Vuoden Hääblogi 2019 -äänestykseen! Ja aivan kuin siinä ei olisi jo riittämiin, niin voin myös ilolla ja innolla sanoa, että meidän häätiimi on viimein kasassa!


Wish for it, hope for it, dream of it, but by all means, do it.

Meillä on siis bestman, se paljon puhuttu tyyppi, joka loisti (toki itsestään riippumattomista syistä) jonkin aikaa poissaolollaan. Mutta nyt on sekin aukko häätiimissä paikattu, ja juuri sillä tyypillä kuin Jonin kanssa toivottiin (lisää voit lukea täältä ja täältä). Oon niin onnellinen tästä kaikesta, koko tiimistä, ja tuntuukin välillä siltä, että joulu tuli meille vähän ennen aikojaan!

Kun ollaan Jonin kanssa hetken aikaa saatu sulatella ajatusta siitä, että meillä on tosiaan nyt homma tältä osin paketissa, ollaan toki samalla mietitty meidän kaaso- ja bestmanvalintojen toimivuutta yhtenä tiiminä. Meillähän kukaan näistä tyypeistä ei tunne toisiaan entuudestaan (ellei jotain yksittäisiä illanistujaisia lasketa mukaan, missä tutustumisen määrä onkin suorastaan valtaisa). Ja siltikin, meillä on sellainen selittämätön aavistus siitä, että tää homma ja tiimi voisi kyllä todella toimia hyvin yhteen.Kuten kaasoista kerroin jo aikaisemmin, ovat he keskenään aika erilaisia. Samoin bestman tuo tähän kuvioon omanlaisensa lisätwistin. Meillä tiimin monimuotoisuus tulee ehkä hyvin ilmi siinä, että tiimistä (minä ja Joni mukaan luettuna):
-kaksi ei ole koskaan ollut suomalaisissa häissä
-yksi ei puhu suomea
-yksi ei ole koskaan osallistunut hääjärjestelyihin

-yksi on luovuudessaan jo hulluuden ja nerouden rajamailla
-kaksi on niin suorasanaisia, että välillä melkein pelottaa
-yksi ei kuuntele juuri lainkaan raskasta musiikkia


Mutta edellä listatuista tekijöistä huolimatta, meillä on kaikilla sentään kuntosalikortti ja typerä huumorintaju, eli jotain yhteistä löytyy! (huomautettakoon vielä, että toki yksittäisten henkilöiden välillä on todella paljon yhteisiä juttuja.) Ja huumori jos mikä kyllä tuo porukkaa pitkällä tähtäimellä hyvin yhteen. Ja aikaahan meillä on, kun tiimillä on kuitenkin se puolitoista vuotta aikaa saada homma toimimaan! Ja seuraava steppihän tässä onkin järjestää yhteinen tutustumisiltama, jotta saadaan vähän porukkaa tutustettua toisiinsa.

Näillä sanoilla Metallipäät siirtyy joulun viettoon, ihanaa joulun aikaa itse kullekin. Nauttikaa ja rentoutukaa, kukin tyylillänne. (Ja joulunvihaajat, tsemppiä, ei se ole kuin pari päivää.) Palataan asiaan luultavasti välipäivien aikana!Kaikki kuvat CC0-lisenssillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs tuumaat?