sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Metallipäät esittelyssä

Voisin kuvitella, että varsinkin blogin vakinaiset lukijat ovat tätä hetkeä odottaneet lähes yhtä kovin kuin allekirjoittanut itse: vihdoin ja viimein päästään Jonin kanssa esittäytymään! Jos olet seurannut blogia alusta alkaen (tai vähintään katsastanut Back to Basics -sivun), tiedätkin jo, että päätin pitää blogin kovin anonyymina siihen asti, että lähimmät sukulaiset saavat tietää hääuutisista. Nyt kun sukulaiset tietävät, voi blogia alkaa pitää asteen verran avoimemmin!

Postauksessa olevista kuvista sen verran pahoittelua, että ollaan Jonin kanssa aika laiskoja ottamaan selfieitä, joten oli todella vaikea löytää meistä mitään kuvia (koirasta olisi kyllä näyttää vaikka sun mitä...). Joten, koittakaa nyt pärjätä näillä mitä on! Eiköhän näitä naamoja ala tulevaisuudessa näkyä enemmän ainakin blogin ig-tilillä.

Meikäläisen edustus-look. En siis
todellakaan näytä normiarjessa tältä.

Toki olen tässä kuluneiden kuukausien aikana ehtiä jotain meistä kertomaankin, eli ihan pimennossa ei ole ketään pidetty. Aikaisemmat meitä kahta koskevat postaukset voi lukea täältä ja täältä. Jos meidät tuntee, niin näistä postauksista saa kyllä satavarmasti meidät tunnistettua, vaikka esittely hieman ympäripyöreä olikin. Nyt kuitenkin tarkennetaan ja täsmennetään, ja lisäksi ajateltiin Jonin kanssa vastailla muutamiin elämän tärkeinpiin kysymyksiin!

Eli, ollaan molemmat kotoisin Etelä-Karjalasta, Lappeenrannasta. Nykyisin vaikutetaan kuitenkin Joensuussa susirajalla. Täällä ollaan viihdytty suunnilleen kolmen vuoden ajan, ja ollaan ainakin siihen asti, että mie saan opinnot päätökseen. Mie siis opiskelen Itä-Suomen yliopistossa kasvatustieteitä ja englantia, ja Joni on puolestaan jo siirtynyt työelämään kaupan alalle.

Myö viikko sitten jouluna, kun pakkasta oli miltei 20 astetta.

Joni on meistä vanhempi, ja juhliikin tammikuussa 32-vuotis synttäreitään. Miulla puolestaan tulee ensi vuonna 27 mittariin, eli se kuuluisa "vaarallinen ikä" olisi edessä. Joku saattoikin tästä jo laskea, että meillä on viiden vuoden ikäero. Jostain muistelen lukeneeni, että yli neljän vuoden ikäero kasvattaa eron riskiä jonkin verran, mutta en tiedä perustuuko lukemani yhtään mihinkään faktaan. Ja toisaalta, jos nyt riskeistä puhutaan, niin onhan meillä vielä se paljon puhuttu "seitsemän vuoden kriisi" kokematta (vaikka ilmesisesti nykyisin puhutaan myös 12 vuoden kriisistä).

Mutta, unohdetaan tulevaisuuden kriisipaikat nyt hetkeksi, ja keskitytään vastaamaan kahdeksaan tärkeään kysymykseen, joihin inpiraatiota on saatu niin Pinterestistä kuin Pelaaja-lehdestäkin:

1. Kolme kovinta juuri nyt?
S: joulu ja siihen liittyvät fiilikset, loma, ihmiset miun elämässä
J: Slipknot (bändi), musta joulukuusi, Call of Duty tupla-XP

2. Lapsuuden unelma-ammatti?
S: kirjastonhoitaja
J: ninja

3. Mistä vastuusta luopuisit kaikkein mieluiten?
S: siivoaminen
J: laskujen maksaminen

4. Jos et enää tarvitsisi unta, mitä tekisit  vapautuneella ajalla?
S: taidehörhöilisin (opettelisin laulamaan/soittamaan/maalaamaan, piirtäisin)
J: pelaisin pelaamatta jääneitä konsolipelejä läpi

5. Jos ihmiset kysyvät apuasi, mihin he yleensä tarvitsevat neuvoja?
S: lähdeviitteiden merkitseminen
J: IT-tuelle tuntuu olevan tarvetta

6. Missä elokuvatodellisuudessa haluaisit elää?
S: Keskimaa (Taru Sormusten Herrasta)
J: Gotham City (Batman)

7. Kuvaile puolisoasi kolmella sanalla.
S: Joni on siivuousintoilija, suorapuheinen, kiltti
J: Sanna on empaattinen, tavoitteellinen, kannustava

8. Suurin toiveesi häihin liittyen?
S: Että ihmiset viihtyisivät
J: Että häiden teemaa ja muita järjestelyjä (esim. maistraattivihkiminen) ei kritisoitasi liiaksi

Tämän jälkeen teistä jokainen siis tuntee meidät vähintäänkin läpikotaisin, joten ei muuta kuin kohti vuoden vaihdetta. Juhlikaa, ja pitäkää kuitenkin myös järki päässä. Ensi vuonna jatketaan! ❤

Kuvien käyttö ilman
lupaa kielletty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs tuumaat?