lauantai 16. helmikuuta 2019

Joensuun Juhla- ja Häämessut + lippuarvonta


*Yhteistyössä: Juhla- ja Häämessut*

Kevät on häämessujen kulta-aikaa, ja hyvä niin, sillä nyt päästään fiilistelemään juhlahumua myös Joensuussa! Original Sokos Holtel Kimmelissä järjestetään nimittäin Juhla- ja Häämessut 23.2.2019. Vaikka kotimaan matkailu onkin mukavaa, ja muista kaupungeista pääsee aina fiilistelemään uusia tuulia, niin voin kyllä nyt sanoa suoraan, että onpa ihana päästä messuilemaan kotikaupungissa! Ja odotan innolla, että pääsen tutustumaan paikalliseen tarjontaan paremmin: vaikka ollaan asuttu Jonin kanssa Joensuussa se reilu kolme vuotta, on paikallinen juhla- ja hääalan tarjonta jäänyt meille vähän vieraammaksi, joten ihana päästä selvittämään, mitä kaikkea täältä löytyy!


Juhla- ja Häämessut ovat yksipäiväinen tapahtuma, joka kasaa yhteen paikallista osaamista aina valokuvaajista kauneudenhoitoon ja hääpuvuista koruihin. Vaikka alussa sanoinkin, että itseäni kiinnostaa ylipäätään tutustua paikalliseen osaamiseen, niin erityisesti olen kiinnostunut ainakin Joen Juhla-Asun pisteestä, sillä häämekko alkaa hiljalleen kuulua hoidettavien asioiden joukkoon. Ja, koska miulla on tiettyjä (kohtalaisen ehdottomia) vaatimuksia mekolle, haluan olla hyvissä ajoin liikkeellä. Jos haluat lukea miun mekkounelmista tarkemmin, lisää tietoa löytyy esimerkiksi täältä (ja kaikki unelmointipostaukset mekkoon ja muuhun liittyen löytyvät täältä).

Samoin GreenStreetin piste kiinnostaa ihan vain periaatteesta, sillä raakakakut ja vegaaninen ruokavalio ovat miusta mainitsemisen arvoisia juttuja. Vaikken itse olekaan tyylipuhdas vegaani, meillä syödään useana päivänä viikossa vegaanista ruokaa, ja haluan siksi käydä osoittamassa supporttia ja kiinnostusta yrityksen toimintaa kohtaan. Lisäksi paljon puhuttu (tai siis muiden paljon puhuma) Joensuun Kukkatalo kiinnostaa ihan vain siksi, että olen kuullut paikasta niin paljon, mutta en ole vieläkään päässyt siellä itse käymään, joten on kiva päästä nyt messuilla vaihtamaan muutama sana heidänkin pisteellään. Edellä mainittujen lisäksi messuilla on monia muita hää- ja juhla-alan toimijoita mukana, ja koko listan näytteilleasettajista löydät täältä. Muista myös hääpukunäytökset klo 12 ja 14!LIPPUARVONTA

Haluaisitko voittaa itsellesi ja kaverillesi liput Juhla- ja Häämessuille 23.2.? Metallipäät arpoo yhdelle (1) onnekkaalle kaksi (2) lippua kyseisille messuille. Arvonta suoritetaan torstaina 21.2.2019 klo 18. Jos voittajaan ei saada yhteyttä, teen uusinta-arvonnan perjantaina 22.2. klo 18.

Arvontaan voit osallistua sekä täällä blogin puolella että blogin intagram-tilillä. Blogin puolella voit osallistua kommentoimalla tätä postausta ja kertomalla, kenen kanssa lähtisit messuille, jos voitto osuisi kohdalle. Intagramin puolella voit osallistua kommentoimalla lippuarvontapostausta - kerro kommentissa, kenet ottaisit messukaveriksi mukaan. Kaikki 21.2.2019 klo 18 mennessä jätetyt kommentit osallistuvat arvontaan.

Ilmoitan arvonnan voittajan sekä täällä blogissa, että blogin instagram-tilillä torstaina heti arvonnan suorittamisen jälkeen. Muista seurata arvonnan tulosta joko täällä tai instagramissa, ettei voitto mene sivu suun.

Onnea kaikille arvontaan, nähdään messuilla! ❤

Postauksen kuvan käyttö
ilman lupaa kielletty.

1 kommentti:

  1. Miehen ottaisin mukaan. Käytiin viime viikonloppuna made on Haven häätapahtumassa muttei sieltä irronnut mitään ideaa/inspiraatiota häihin:( Joka ilta menee pinterestiä ja FB hääryhmiä selaillen, mutta mieluummin messuilta sitä inspiraatiota haettaisiin.

    VastaaPoista

Mitäs tuumaat?