keskiviikko 23. tammikuuta 2019

Häämessufiilistelyä & lippuarvonta!

*Kaupallinen yhteistyö: Tampereen Häämessut*


Ihanat, ja positiivisella tavalla yllättäneet Love Me Do -häämessut ovat jo jääneet taakse, joten on aika kääntää katse kohti seuraavia messuja, mitkä ne itse kullekin sitten ovatkaan. Allekirjoittanut aikoo seuraavaksi suunnata Tampereen Häämessuille 9.-10.2.2018, joiden yhteydessä osallistun myös ensimmäiseen blogimiittiini (arvatkaa vaan kuinka paljon tää jännittää!). Metallipäät sai myös kaksi (2) kappaletta lippuja kyseisille messuille arvottavaksi, joten jos ilmaisliput kiinnostavat, kannattaa tsekata postaus loppuun asti.Susirajalta on Tampereelle aika reippaasti matkaa, joten joku saattaa ihmetellä, että mikä ihmeen järki on joensuulaisen bloggarin reissata idästä länteen? Ihan validi kysymys, mutta onneksi tätä ei tarvitse laittaa häähulluuden piikkiin! Ensinnäkin sanoisin, että häiden eteen tehdään hullumpiakin juttuja, joten miksipä en reissaisi miltei Suomen halki - se on vielä aika pientä pahimpaan häähössötykseen verrattuna. Ja toki on myönnettävä, että bloggarina myös itse hääblogimiitti on miulle yksi motivaattori: on ihana päästä treffaamaan muita bloggareita! Mutta ennen kaikkea, ja kaikkein tärkeinpänä, voin yhdistää tähän reissuun treffit ihanan kaasoni kanssa, joka asuu Tampereella. Tulevat häämessut ovat siis täydellinen "tekosyy" tehdä yksi ylimääräinen reissu Suomen halki treffaamaan yhtä elämäni ihanimmista ihmisistä, haha.

Toisekseen, Love Me Do -messuilla tuli huomattua, että messuilla on tarjottavaa myös "erilaisille" morsiammille (lisää voit lukea täältä), joten lähden mielenkiinnolla katsomaan, mitä Tampereella on tarjottavanaan metallipäälle. Ja lisäksi, en voi kieltää ettenkö olisi ollut aika fiiliksissä viime messujen jälkeen: häämessuilla kiertäessä pääsee ihanaan hääkuplaan, kun viettää koko päivän kojuja kierrellen ja hääjuttuja höpötellen. Pienen hetken elämä on pelkkää häähuumaa. Joten, vaikka usein puhutaan ja varoitellaan "post-wedding blues" -ilmiöstä, jolla tarkoitetaan häiden jälkeistä haikeutta tai jopa masennusta, voisin omalla kohdallani kuitenkin puhua tapahtuneen "post-wedding fair blues"! Paluu arkeen oli nimittäin hivenen kova ja harmaa ihanan häähössötysviikonlopun jälkeen. Joten kyllä, lähden mielelläni vaikka Tampereelle asti fiilistelemään häämessutunnelmaa ❤


LIPPUARVONTA

Jos haluaisit itsekin mukaan Tampereen Häämessuille 9.-10.2.2018 fiilistelemään häätunnelmaa, voit osallistua lippuarvontaan, jossa arvotaan kaksi (2) kappaletta sähköisiä lippuja kyseisille häämessuille. Arvontaan voit osallistua sekä täällä blogin puolella, että blogin instagram-tilillä. Arvontaan voit osallistua 2.2.2019 klo 18 mennessä, jonka jälkeen arvotaan kaksi (2) voittajaa, jotka saavat molemmat yhden (1) lipun. Ilmoitan voittajat sekä blogissa että blogin instagram-sivulla, joten muista seurata somekanavia mahdollisen voiton varalta. 

Miten osallistua?
Blogin puolella voit osallistua kirjoittamalla tämän postauksen kommentteihin, miksi haluaisit Tampereen Häämessuille. Haluatko insipraatiota, etsitkö hääpukua, vai haluatko kenties vaan fiilistellä hetken aikaa hääkuplassa?

Instagramin puolella osallistut kommentoimalla lippuarvontapostausta. Kerro kommentissa, miksi haluaisit Tampereen Häämessuille. Kiinnostaako hääkukat, kakku, täydellinen mekko, vai jokin ihan muu?

Voit osallistua sekä blogin että instagramin puolella arvontaan. Kaikki määräaikaan (2.2.2019 klo 18) mennessä kommenttinsa jättäneet osallistuvat arvontaan, ja kaikkien äänien joukosta arvotaan kaksi (2) voittajaa, jotka saavat molemmat yhden (1) lipun Tampereen Häämessuille.

Onnea arvontaan! ❤

Postauksen kuvan käyttö
ilman lupaa kielletty.

8 kommenttia:

 1. En ole vielä koskaan ollut häämessuilla, joten hinku on kova! Haluaisin fiilistellä messutunnelmaa ja upota oikein kunnolla häähumuun!
  jetta.sirola@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Tarkoituksena olisi päästä fiilistelemään ja ideoimaan mm. sulhasen pukeutumista sekä sormuksia ja kukkia.
  laela_@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Haluaisin mennä Tampereen häämessuille koska minun on vielä löydettävä mekko
  laurenstevens3@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Olisi kiva päästä taas messuilemaan ��

  VastaaPoista
 5. Haluttaisiin miehen kanssa fiilistelemään tunnelmaa, sormus myös vielä puuttuu :) tiina.mantere@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Haluaisin päästä ihastelemaan hääkuplassani, sekä hakemaan ideoita kesähäihimme <3

  VastaaPoista
 7. Olisi ihana päästä hakemaan inspiraatiota häihin ja nauttimaan häätunnelmasta! <3

  VastaaPoista
 8. En ole ollut vielä kertaakaan häämessuilla, joten olisi todella kiva päästä!
  Karkki / cupido.maxi(at)gmail.com

  VastaaPoista

Mitäs tuumaat?