perjantai 18. syyskuuta 2020

Meidän hääpäivä: meidän häälook

Tässä parissa viime postauksessa ollaan purettu auki meidän hääpäivää, ja nyt on aika jatkaa meidän häälookilla! Tämän aiheen ympärillä onkin tullut myös unelmoitua melkoinen määrä, joten tässä postauksessa päästään samalla näkemään, miten meidän tyyliin ja ylipäätään ulkonäköön liittyvät toiveet loppujen lopuksi toteutuivatkaan. Ja huom, en ole palannut yhteenkään unelmointi-postaukseen sen kirjoittamisen jälkeen, sillä en halunnut pitää sen hetken haaveita aktiivisesti mielessä, vaan olen tarkoituksella antanut niiden painua "unholaan" aina siihen asti, että nyt häiden jälkeen voin palata niihin hetkiin, ja katsoa, miten unelmille loppujen lopuksi kävi. Tää on miulle itsellenikin yllättävän jännittävää!

Aloitetaan siitä näkyvimmästä, eli vaatteista: niistä on unelmoitu omalta osaltani esimerkiksi täällä (kaikki unelmoinnit pääset lukemaan unelmia-tunnisteella). Vaikka omat unelmat olivatkin vähän hapuilevia silloin kaksi vuotta sitten, tuli aika lämmin ja iloinen tunne, kun huomasin noita vanhoja postauksia lukiessani kuitenkin tunnistavani oman häämekkoni siitä hapuilevasta unelmamekon ideasta ❤ Olin toivonut lyhyttä, valkoista mekkoa, jossa olisi kuitenkin myös aavistus punaista ja mustaa mukana, ja juuri sellaisen ihana Johanna miulle tekikin! Ja jos haluat lukea miun teetetyn hääpuvun valmistumisesta, tsekkaa tämä. Kun nyt pitkän tauon jälkeen luin uudestaan läpi nuo unelmointipostaukset, oli miusta ihana huomata, miten monet ideat (kuten värilliset korsettinauhat valkoisten sijaan) olivatkin tässä parin vuoden aikana muuttuneet todellisuudeksi. 

Kuva: Säynevirta Photography & Video
Ethän käytä kuvaa ilman lupaa.


Miun mekkohan oli siis valkoinen, tosin yläosaan laitettiin mustaa (ja valkoista) pitsiä. Nättinä yksityiskohtana selässä kulki musta nyöritys, ja ehkä oma suosikkiyksityiskohtani mekossa on sen ihana, puna-musta alushame! Tämä ihana yksityiskohta ei päässyt ihan täysiin oikeuksiinsa meidän lyhyessä hääjuhlassa, jossa ei tanssittu villisti hameen helmat hulmuten, mutta pidin silti huolen siitä, ettei ominaisuus jäänyt käyttämättä. Miun pienimuotoisen cancan-hetken voit nähdä esimerkiksi meidän häävideon koosteessa, jonka löydät esim. täältä. Ihan miun mekko siis, jokaista yksityiskohtaa myöten! Ainut asia, mikä jäi harmittamaan, oli se, ettei mekko päässyt täyteen loistoonsa koko päivän kestävässä juhlinnassa.

Joni puolestaan oli unelmiensa kanssa hieman vähemmän eksakti. Jonin alkuperäiset ajatukset häälookista voit lukea tästä postauksesta, ja näin jälkikäteen sanottuna voidaan huomata, että kyllä sekin vähän epämääräinen ajatus omasta tyylistä saatiin myös konkretisoitumaan. Lopputuloksena oli hyvinkin rokkaava liivi, joka ostettiin emp:ltä, ja muokattiin ompelijalla juhlavammaksi. Älkää siis ikinä tuomitko mitään vaatetta ensinäkemältä, ja muistakaa, että ompelijat pysyvät vaikka ja mihin, myös muokkaamaan rujosta rokkiliivistä hääkelpoisen. Pitäkää siis silmät ja mieli avoinna, jos etsitte alternative-henkistä häävaatetta, tai muuta ei-niin-perinteistä päällepantavaa juhliin.

Kuva: Säynevirta Photography & Video
Ethän käytä kuvaa ilman lupaa.


Kuva: Säynevirta Photography & Video
Ethän käytä kuvaa ilman lupaa.

Jonin housut olivat myös mustat muutamilla tyyliin sopivilla koristuksilla, ja Jonin häälookin todellakin viimeistelivät asusteet, eli Naskali Leather -kääntörusetti (puna-musta, kuinkas muuten) ja superkaunis Glimmering Deep Designin hattu, sekä toki New Rockin kengät (kengät on tosin jo esitelty tässä postauksessa, joten tsekkaa se jos haluat lukea aiheesta lisää). Tai no, en tiedä mitä mieltä työ olette, mutta miun mielestä etenkin Jonin lookissa asusteet todellakin olivat se kaivattu kirsikka kakun päälle.

Kuva: Säynevirta Photography & Video
Ethän käytä kuvaa ilman lupaa.

Omalla kohdallani asusteita oli vähemmän, sillä miun ihanalle häälaukulle ei tässä pikkujuhlassa ollutkaan käyttöä, joten ainoaksi asusteeksi jäivät pitsihanskat. Nämä olivat yksi Jonin aikaan esittämä toive miun häälookkiin liittyen, ja halusin pitää tästä ideasta loppuun asti kiinni (vaikka aluksi arvoinkin hanskojen ja isojen rannekorujen välillä). Mutta, jos asusteissa jäinkin vähän vajaalle, niin koruilla sitten hienosäädettiin oma tyyli kuntoon. Miulla oli kaulassa Glimmering Deep Designin pitsinen chocker, ja korvissa Poison O'Clockin linnunkallokorvikset. Jonin partaa puolestaan koristi Northern Viking Jewelryn partakoru.
Siinä meidän häälook siis ainakin pääpiirteissään. Ja loppuun vielä muistutettakoon, että vaikka postaus sisältää paljon linkkejä, eivät linkit ole minkäänlaista yhteistyötä, vaan kaikki häihin liittyvä ollaan hankittu ihan omilla rahoillamme. Klikkaile siis linkit huoletta auki, toivottavasti löydät niiden takaa jotain ihanaa myös omiin häihisi ❤

Postauksen kuvat CC0,
ellei toisin mainita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs tuumaat?